• vr 8 december 2023 van 20:00 tot 23:59
Domein Teunenberg
Dit is een UiTPAS activiteit.
Vzw Keizer Karel Olen is maar wat blij dat William Boeva zijn nieuwe avondvullende voorstelling “13” in Olen komt voorstellen. Met een mond groter dan zijn gestalte, een gezonde portie zelfspot en zijn eeuwig positieve mindset, legt hij de focus op zijn gevecht met dwangstoornissen en mentale gezondheid en hoe die demonen in zijn hoofd hem soms tot pijnlijk hilarische situaties brengen.
Dingen als ‘niet op de witte strepen van het zebrapad lopen (of net wel)’ herkent bijna iedereen. Dit is een uiting van OCD, obsessive-compulsive disorder, wat zeer onschuldig kan zijn, maar bij William Boeva is het een beetje te ver doorgeslagen.

Waar William in zijn vorige voorstelling B30VA nog worstelde met de levensvragen moet hij concluderen dat er eigenlijk nog niks is veranderd. Nog steeds geen hond, huis of kind. Daar heeft hij ook geen tijd voor, want de treden van iedere trap tellen houdt hem wel even bezig.

William vertelt over hoe deze dwangstoornis stilletjes aan zijn leven overnam, hoe hij in soms pijnlijk hilarische situaties toch de schijn hoog probeerde te houden en hoe hij de stem in zijn hoofd het zwijgen oplegde. Maar… als je brein alles controleert wat je denkt, wie controleert dan jouw brein?

Ontdek “13”, de 4de zaalshow van William Boeva, die begin 2024 in première gaat, in de theaterzaal van het Vierde Oor.

Locatie

Domein Teunenberg
Boerenkrijglaan 51 , 2250 Olen

Prijs

  • Basistarief 15

Reserveer

Organisatie

Vzw Keizer Karel Olen
Dorp 1 , 2250 Olen