AIP Workout

Sport is gezond en dat weten we allemaal!!!

Maar....

Op welke manier kunnen wij uzelf, uw bedrijf of uw vriendengroep motiveren om aan sport te doen?  Op welke manier kunnen wij ons enthousiasme, expertise en passie delen?

Simpel!!!

Doordat de trainingen in buitenlucht doorgaan en je ze beoefent in groepsverband, met collega's en of vrienden, besef je amper dat je inspanningen aan het leveren bent. Wij staan erop om iedereen de kans te geven om te groeien in de sport.

Sinds 2018 kunnen beginnelingen alsook ervaren rotten uit de sportwereld bij ons terecht om hun nodige dosis energie kwijt te raken of op te laden.

Onze ervaring als sporter in allerlei soorten sporttakken maakt dat wij een zeer goed duo vormen en een gevarieerd uitgebreid pakket van sport kunnen aanbieden.

Omdat we inzetten op veel variabele en creatieve workouts zal iedere training anders zijn. Onze trainingen zijn een mix van de cross fit - BBB - pilates - en uithoudingstrainingen.

De bootcamp trainingen gaan door op de GO basisschool Willem Tell, 2250 Olen). Ze zullen afwisselend gegeven worden 2x op dinsdag en 2x op donderdag zoals weergegeven op onze kalender/inschrijving en dit van 19.30u tot 20.30u. 1 les duurt 60minuten.

Workouts op aanvraag voor bedrijven en groepen gaan door ergens op locatie of op je werkplek...Wij staan klaar om iedereen te ontvangen: jong, oud, mager, struis, fit, onfit, ... Allen Welkom!!! 

Yanna EgaƱa en Dominique Van Hemelen

Contact

Het Bremblok 14 , 2250 Olen
Tel.
0478613280
Dominiquevanhemelen@hotmail.com
Website
www.aipworkout.be
Beheer je vereniging