Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Moet je op het gemeentehuis, het sociaal huis of boekelhuis zijn? Maak een afspraak. Om jou en anderen te beschermen geldt deze werkwijze al zeker tot eind november.

Heb je een vraag voor Sociale Hulp- en Dienstverlening en kan je geen afspraak maken? Kom dan langs op maandag tussen 9.00 - 12.00 uur of 17.30 - 20.00 uur of op vrijdag tussen 9.00 - 12.00 uur.

Voorlopig kan je in het gemeentehuis en het sociaal huis geen huisvuilzakken kopen. Je kan hiervoor terecht op de andere verkooppunten.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen

De Bastiaen

Oude dorpsherberg met dansorgel. Of je in maatpak of in je werkplunje bent er wordt altijd voor ambiance gezorgd.In de weekends kan je genieten van en dansen op Vlaamse muziek. Een aanrader voor een geslaagd feestje of een avond uit met vrienden. Vanaf de eerste zonnestraal is het zalig vertoeven op het gezellige terras in het gezelschap van geiten, kippen, ganzen,varkentjes, hamsters.... Je vindt hier een ongecompliceerde charme en poëtische rust. Mogelijkheid tot pic-nic, barbeque... Verschillende wandel-en fietsroutes in de onmiddellijke omgeving.Gekende fietsstopplaats. Alle dagen open tuss 08.00u en 01.00uur.

Contactgegevens

adres
Sint-Sebastiaanstraat 12250 Olen
tel.
0477 56 96 96
fax
014 22 18 85
e-mail
e-mail
Terug naar bedrijvengids

Categorie

LCP