Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Moet je op het gemeentehuis, het sociaal huis of boekelhuis zijn? Maak een afspraak. Om jou en anderen te beschermen geldt deze werkwijze al zeker tot eind november.

Heb je een vraag voor Sociale Hulp- en Dienstverlening en kan je geen afspraak maken? Kom dan langs op maandag tussen 9.00 - 12.00 uur of 17.30 - 20.00 uur of op vrijdag tussen 9.00 - 12.00 uur.

Voorlopig kan je in het gemeentehuis en het sociaal huis geen huisvuilzakken kopen. Je kan hiervoor terecht op de andere verkooppunten.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen

Tecno

TECNO is een Kempens familiebedrijf dat reeds meerdere generaties actief is in voeding. Vandaag is het de enige familiale voedingsgroothandel, kleinhandel en grossier in de Kempen. Alles bij elkaar gaat het over meer dan 100 jaar ervaring in de distributie van voedingswaren en huishoudelijke artikelen. TECNO biedt een ruime, verstandige keuze aan diverse producten, waarbij de klant een keuze kan maken uit een evenwichtig uitgebalanceerd productgamma. Gezonde voeding is de basisfilosofie, die vertrekt vanuit een eerlijke prijzenpolitiek.

Contactgegevens

adres
Tramstraat 92250 Olen
tel.
014 28 58 80
website
website
Terug naar bedrijvengids
LCP