Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Moet je op het gemeentehuis, het sociaal huis of boekelhuis zijn? Maak een afspraak. Om jou en anderen te beschermen geldt deze werkwijze al zeker tot eind november.

Heb je een vraag voor Sociale Hulp- en Dienstverlening en kan je geen afspraak maken? Kom dan langs op maandag tussen 9.00 - 12.00 uur of 17.30 - 20.00 uur of op vrijdag tussen 9.00 - 12.00 uur.

Voorlopig kan je in het gemeentehuis en het sociaal huis geen huisvuilzakken kopen. Je kan hiervoor terecht op de andere verkooppunten.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen

Pannoc NV

Pannoc NV is een farmaceutisch bedrijf dat zich toelegt op ontwikkeling, verpakken en verkopen van geneesmiddelen, medische hulpstoffen en cosmetica onder/in de vorm van crèmes, zalven, gels, lotions en oplossingen. Pannoc NV beschouwt het als zijn belangrijkste opdracht toegevoegde waarde te creëren door het ontwikkelen van dermatalogische producten geschikt voor uitwendig gebruik. Men vertrekt hiervoor van grondstoffen, die het stadium van screening en toxicologisch onderzoek reeds gepasseerd zijn en men doet hiermede dan verder ontwikkelingswerk in specifieke niches. Hierdoor daalt het R&D faalrisico en de bijhorende kosten. Men wenst het bedrijf uit te bouwen tot een "Center of excellence of dermatology & topicals". Pannoc NV beschikt over een aantal producten, die allen hun eigendom zijn. Het zijn meestal unieke producten, beschermd door één octrooi, knowhow, wettelijke vergunningen of marketing concepten. Kwaliteit en flexibiliteit worden hoog in het vaandel gedragen en verzekeren onze toekomst. De productie installaties zijn wat men noemt 'GMP (Good Manufacturing Practices)-approved'. Ze voldoen m.a.w. aan de strenge richtlijnen voor goed fabriceren, opgelegd door de EEG en WHO en laten wereldwijde verkoop van geneesmiddelen toe.

Contactgegevens

adres
Lammerdries-Oost 232250 Olen
tel.
014 21 70 18
fax
014 23 14 10
e-mail
e-mail
website
website
Terug naar bedrijvengids
Pannoc NV

Categorie

LCP