Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Voorlopig kan je enkel op afspraak terecht in het gemeentehuis, het sociaal huis en het boekelhuis. We blijven telefonisch of via mail bereikbaar tijdens onze gewone openingsuren.

Heb je een hoogrisicocontact gehad of ben je in quarantaine? Stel je afspraak uit.

Voorlopig kan je in het gemeentehuis en het sociaal huis geen huisvuilzakken kopen. Je kan hiervoor terecht op de andere verkooppunten.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen

School for Coaching & Leadership

Enriching your life enriches our life! School for Coaching & Leadership begeleidt mensen en organisaties om vanuit inspiratie en authenticiteit te werken en te leven. Door de nadruk te leggen op de kwaliteiten/talenten van mensen, teams en organisaties, komen mensen met al hun mogelijkheden tot hun recht.

Onze aanpak stimuleert mensen het beste uit zichzelf te halen en betekent voor henzelf én de organisaties waarin zij werkzaam zijn een optimale bijdrage aan het realiseren van de doelen. Onze trainers/coaches passen zich aan aan uw achtergrond, uw tempo en uw doelen, zodat u werkelijk eigenaarschap - het benutten van uw eigen kracht & invloed - kunt nemen en u uw inzichten kunt en wilt omzetten in nieuw effectief gedrag.

Wij zijn een erkend Vlaams Opleidingsinstituut en lid van de Vlaamse Beroepsassociatie voor coaches (VAC) en van de International Coach Federation (ICF).

Contactgegevens

adres
Hondsstraat 192250 Olen
tel.
+32 476 78 03 70
e-mail
e-mail
website
website

Contactpersoon

voornaam
Frieda
naam
Janssens
Terug naar bedrijvengids
LCP