Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Moet je op het gemeentehuis, het sociaal huis of boekelhuis zijn? Maak een afspraak. Om jou en anderen te beschermen geldt deze werkwijze al zeker tot 1 november.

Heb je een vraag voor Sociale Hulp- en Dienstverlening en kan je geen afspraak maken? Kom dan langs op maandag tussen 9.00 - 12.00 uur of 17.30 - 20.00 uur of op vrijdag tussen 9.00 - 12.00 uur.

Voorlopig kan je in het gemeentehuis en het sociaal huis geen huisvuilzakken kopen. Je kan hiervoor terecht op de andere verkooppunten.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen

Codipack Group

Coderen, etiketteren, mobiele oplossingen en bijbehorende software. Dit is de dagdagelijkse business van Codipack. Codipack Group heeft meer dan 6000 klanten uit alle sectoren. Codipack levert bij haar klanten machines die printen en coderen op alle oppervlakken. Van een baksteen tot een breekbaar eitje, van een doosje medicatie tot een ruw pallet.

Hardware, software, supplies en services: Codipack biedt het totaalpakket. Inclusief IT-ondersteuning.

In de Benelux is Codipack Group een toonaangevende speler. Het bedrijf heeft vestigingen in België en Nederland. De hoofdzetel is in Olen. Codipack Group is opgericht in 1990 en is uitgegroeid tot een gezonde KMO.

Contactgegevens

adres
Industrielaan 82250 Olen
tel.
014 25 40 40
fax
014 25 40 41
e-mail
e-mail
website
website
Terug naar bedrijvengids
Codipack Group

Categorie

LCP