Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Moet je op het gemeentehuis, het sociaal huis of boekelhuis zijn? Maak een afspraak. Om jou en anderen te beschermen geldt deze werkwijze al zeker tot eind november.

Heb je een vraag voor Sociale Hulp- en Dienstverlening en kan je geen afspraak maken? Kom dan langs op maandag tussen 9.00 - 12.00 uur of 17.30 - 20.00 uur of op vrijdag tussen 9.00 - 12.00 uur.

Voorlopig kan je in het gemeentehuis en het sociaal huis geen huisvuilzakken kopen. Je kan hiervoor terecht op de andere verkooppunten.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen

Umicore NV

Umicore Olen bestaat uit drie grote eenheden: 'De Business Units Engineered Metal Powders and Specialty Oxides and Chemals staan in voor de productie en levering van een breed gamma van Kobalt- en Nikkel-produkten. De Business Unit Electro Optical Materials bekommert zich om de ontwikkeling, productie, verkoop en recyclage van materialen met germanium (bv. germaniumtetrachloride voor de glasvezelindustrie, lenzen voor infraroodtoepassingen, beschermvensters voor de nachtvisiecomponent voor de auto-industrie, substraten voor zonnecellen voor de ruimtevaart). R&D heeft als opdracht om door onderzoek en ontwikkeling bij te dragen tot de ontplooiing van nieuwe processen en producten binnen Umicore, zowel globaal als binnen de Business Units.'

Contactgegevens

adres
Watertorenstraat 332250 Olen
tel.
014 24 51 11
fax
014 24 58 15
e-mail
e-mail
website
website
Terug naar bedrijvengids

Categorie

LCP