Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Voorlopig kan je enkel op afspraak terecht in het gemeentehuis, het sociaal huis en het boekelhuis. We blijven telefonisch of via mail bereikbaar tijdens onze gewone openingsuren.

Heb je een hoogrisicocontact gehad of ben je in quarantaine? Stel je afspraak uit.

Voorlopig kan je in het gemeentehuis en het sociaal huis geen huisvuilzakken kopen. Je kan hiervoor terecht op de andere verkooppunten.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen

Umicore NV

Umicore Olen bestaat uit drie grote eenheden: 'De Business Units Engineered Metal Powders and Specialty Oxides and Chemals staan in voor de productie en levering van een breed gamma van Kobalt- en Nikkel-produkten. De Business Unit Electro Optical Materials bekommert zich om de ontwikkeling, productie, verkoop en recyclage van materialen met germanium (bv. germaniumtetrachloride voor de glasvezelindustrie, lenzen voor infraroodtoepassingen, beschermvensters voor de nachtvisiecomponent voor de auto-industrie, substraten voor zonnecellen voor de ruimtevaart). R&D heeft als opdracht om door onderzoek en ontwikkeling bij te dragen tot de ontplooiing van nieuwe processen en producten binnen Umicore, zowel globaal als binnen de Business Units.'

Contactgegevens

adres
Watertorenstraat 332250 Olen
tel.
014 24 51 11
fax
014 24 58 15
e-mail
e-mail
website
website
Terug naar bedrijvengids

Categorie

LCP