Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Moet je op het gemeentehuis, het sociaal huis of boekelhuis zijn? Maak een afspraak. Om jou en anderen te beschermen geldt deze werkwijze al zeker tot eind november.

Heb je een vraag voor Sociale Hulp- en Dienstverlening en kan je geen afspraak maken? Kom dan langs op maandag tussen 9.00 - 12.00 uur of 17.30 - 20.00 uur of op vrijdag tussen 9.00 - 12.00 uur.

Voorlopig kan je in het gemeentehuis en het sociaal huis geen huisvuilzakken kopen. Je kan hiervoor terecht op de andere verkooppunten.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen

DCA nv

DCA kenmerkt zich door de diversiteit van bedrijfsactiviteiten, gaande van infrastructuur, burgerlijke bouwkunde, bouw, projectontwikkeling, een eigen prefabafdeling. En dit al bijna 50 jaar. Als betrouwbare en competente partner realiseert DCA voor zijn klanten meerwaarde via bouwoplossingen waarbij kwaliteit, veiligheid, milieu, gezondheid en werknemerstevredenheid centraal staan.

De prefabafdeling van DCA, PREDIL, is gevestigd aan de Industrielaan in Olen. PREDIL zorgt voor de flexibele aanlevering van hoogwaardige, kwalitatieve prefab betonelementen en gelast wapeningsstaal voor alle aannemers.

Contactgegevens

adres
Industrielaan 412250 Olen
tel.
014 28 28 00
fax
014 28 28 08
e-mail
e-mail
website
website
Terug naar bedrijvengids

Categorie

LCP