Kom enkel op afspraak

Sluiten
Maak een afspraak

Voorlopig kan je enkel op afspraak terecht in het gemeentehuis, het sociaal huis en het boekelhuis. We blijven telefonisch of via mail bereikbaar tijdens onze gewone openingsuren.

Heb je een hoogrisicocontact gehad of ben je in quarantaine? Stel je afspraak uit.

Voorlopig kan je in het gemeentehuis en het sociaal huis geen huisvuilzakken kopen. Je kan hiervoor terecht op de andere verkooppunten.

Hoe maak je een afspraak?
Gemeente Olen

Watrex bvba

Als exclusief verdeler van EcoWater Systems waterverzachters in België, biedt Watrex u meer dan 80 jaar ervaring in waterbehandeling. De EcoWater waterverzachters voldoen aan ieders behoeften, of ze nu voor particulier, of voor professioneel gebruik zijn. Ze ogen niet alleen mooi met hun vooruitstrevende, functionele, sobere en elegante design; ze bevatten ook de meest recente technologische ontwikkelingen uit de waterbehandelingswereld. Jaarlijks worden er zo'n 400.000 EcoWater Systems waterverzachters geproduceerd, wat van EcoWater Systems 's werelds marktleider maakt. Wij ontwerpen en fabriceren 95% van zijn producten en productonderdelen zelf, waardoor onze waterverzachters van topkwaliteit zijn! Onze vakkennis werd dan ook door vele onafhankelijke agentschappen erkend, zowel in de Verenigde Staten, als in Europa. Daarom dragen de meeste van onze waterverzachters en hun onderdelen één of meerdere kwaliteitslabels. Bovendien was EcoWater Systems de eerste fabrikant van waterbehandelingsproducten die de ISO 9001-certificatie behaalde: omdat we de ultieme kwaliteitsnorm EN klantentevredenheid willen bereiken. Contacteer ons daarom zo snel mogelijk voor een gratis wateranalyse t.w.v. € 150,00! Dankzij onze waterverzachter kan u tot € 750,00/jaar besparen! Dat laat u toch niet liggen?

Contactgegevens

adres
Geelseweg 562250 Olen
tel.
014 24 71 11
fax
014 24 71 10
e-mail
e-mail
website
website
Terug naar bedrijvengids

Categorie

LCP