Begeleide bezoeken

Inhoud

Zowel voor jong als oud is er in Olen heel wat te beleven. Wil je Olen in groep bezoeken? Dan neemt een ervaren gids jullie graag mee op pad.

Geleide (groeps)bezoeken

Olen heeft heel wat te bieden voor een dagje uit. Onze pottengemeente kent een rijke geschiedenis. Al ruim 500 jaar leeft onze gezellige gemeente in de ban van Keizer Karel. Talrijke volksverhalen en monumenten houden de roemruchte bezoeken van de keizer aan dit dorp in ere. Maar Olen is meer dan dat. Onze landelijke gemeente bezit een fraai patrimonium, uitgebreide recreatiemogelijkheden en een bruisende evenementenkalender.

Wil je onze gemeente ontdekken onder leiding van een gids? Neem dan contact op met Vrije Tijd voor een daguitstap op maat.

Schoolreizen 

In juni neemt Keizer Karel de kinderen van het eerste en tweede leerjaar mee op ontdekkingstocht doorheen onze gemeente. Per huifkar leren de kinderen spelenderwijs deze verhalen kennen en kunnen zij zich uitleven met de ‘Keizer Karelspelen'. Wil je met jouw klas ook op bezoek komen? De medewerkers van Vrije Tijd vertellen je er graag meer over.