Bewegen op Verwijzing

Inhoud

Meer bewegen en gezonder leven: hoe begin je eraan? En vooral: hoe hou je dit vol? Onze beweegcoach helpt je graag op weg naar een actiever leven.

Hoe begin je eraan?

Vraag je (huis)arts, kinesist, diëtist, psycholoog,... om een verwijsbrief. Dat is de eerste stap. Neem daarna contact op met Kristien. Zij is beweegcoach in Olen. Ze doorloopt alle stappen met jou en geeft een antwoord op je eventuele vragen. 

Naast je huisarts kunnen ook volgende mensen je doorverwijzen:

Klaar om erin te vliegen?

Ben je daarna klaar om erin te vliegen? Dan ga je langs voor een kennismakingsgesprek. Je vertelt hoe je week eruitziet en welke sporten of activiteiten je leuk vindt. Aan de hand van jouw verhaal maakt coach Kristien een beweegplan op waarmee je aan de slag kan. Dat hoeft helemaal niet complex te zijn: meer fietsen, een wekelijkse wandeling, zwemmen,… De bedoeling is dat het op jouw maat is, zodat je het kan blijven volhouden. 

Hoe ziet het traject eruit?

De coach gaat niet samen met jou bewegen of sporten. Zij gaat je wel actief begeleiden, coachen en motiveren. Je beslist zelf hoe lang en hoe vaak je je coach ziet. Het traject kan tot 7 uur individuele coaching per jaar omvatten. Resultaat: een actiever leven en je voelt je beter in je vel.

Wat kost het?

Voor de individuele begeleiding betaal je 5 euro per kwartier of 1 euro als je een verhoogde tegemoetkoming hebt.

Heb je interesse?

Neem contact op met Kristien Wouters, onze Bewegen Op Verwijzing-coach:

Kostprijs

  • 5 euro per kwartier voor een individuele sessie
  • 1 euro per kwartier voor een groepssessie.

Heb je recht op een verhoogde tegemoetkoming? Dan betaal je 1 euro per kwartier voor een individuele sessie en 0,5 euro per kwartier voor een groepssessie.

Bekijk ook

www.bewegenopverwijzing.be