De ‘Big Ass Lizards’ winnen Olense voorselectie 'Nief Talent 2024'

Afgelopen zaterdag vond de voorselectie plaats voor de podiumwedstrijd ‘Nief Talent’. Daar namen de Olense talenten 'Big Ass Lizards’, ‘MIINUS.’, ‘Blackout Protocol’, ‘Annelies’ en ‘Wim en zijn gitaar!’ het tegen elkaar op. Uiteindelijk ging 'Big Ass Lizards' aan de haal met de overwinning.

Een deskundige jury, bestaande uit muziekorganisatoren, muzikanten en muziekliefhebbers, kroonden de Big Ass Lizards tot verdiende winnaar van de avond. Deze vierkoppige band, bestaande uit Steven Bogaerts, Amy Merrill, Dennis Van Reusel en Zep Dhondt, mag de Olense eer gaan verdedigen tijdens de finale op zaterdag 27 april in Vorselaar.

Finaledag op zaterdag 27 april

Met een mix van folk, balkan beats, rock ’n roll en een vleugje punk brachten ze songs die één voor één bijzonder dansbaar waren. De jury zag in hen dan ook hét ideale recept voor een potentiële overwinning tijdens de grote finale.

Tijdens deze finale zullen de muzikanten van Big Ass Lizards het opnemen tegen de winnaars van de voorselecties in de andere Neteland-gemeenten (Grobbendonk, Vorselaar, Herentals en Herenthout) en zullen ze strijden ze voor de titel ‘Nief Talent Neteland 2024’.

De winnaar van de juryprijs krijgt drie dagen opnametijd in een professionele muziekstudio in de omgeving. De winnaar van de publieksprijs mag deelnemen aan een professionele fotoshoot.

Wij wensen onze ‘Big Ass Lizards’ alvast veel succes toe in de finale.

Gepubliceerd op maandag 4 mrt 2024 om 11:29