Bouwfit-sessies omenergiefit te (ver)bouwen - zaterdag 14 en 21 mei of 28 mei en 4 juni

Heb je bouw-of verbouwplannen? Schrijf je dan in voor een tweedaagse Bouwfitsessie. Dankzij de informatie kan je betere keuzes maken. Tegelijk zorg je voor een lagere energiefactuur en meer wooncomfort.

Een Bouwfit voor nieuwbouwers

Sinds 2021 is het BEN-principe de nieuwe standaard voor nieuwbouwwoningen. BEN staat voor Bijna Energie Neutraal. Alle nieuwe woningen moeten voldoen aan de strenge energieprestatie-eis E30. De rest van de energie die je nog nodig hebt, moet plaatselijk of uit nabijgelegen groene bronnen worden opgewekt. In deze cursus voor nieuwbouwers leer je welke stappen je moet zetten als je bijna-energieneutraal (BEN) wilt bouwen.

zaterdag 14 en 21 mei, van 9.00 tot17.00 uur in lokaaldienstencentrum Komie Geire, Herentalseweg 1 Olen.

Een Bouwfit voor verbouwers

Vaneen bouwdeskundige krijg je alle technische en praktische kennis mee over duurzaam en energiezuinig verbouwen. Handig, ook als je de werken niet zelf uitvoert maar volledig overlaat aan vakmannen. De informatie komt uitstekend van pas bij gesprekken met architecten, bouwfirma's en vertegenwoordigers van bouwmaterialen.

zaterdag 28 mei en 4 juni, van 9.00 tot17.00 uur in Dienstencentrum Sprankel!, Nieuwstraat 13 Vorselaar

Schrijf je in

Inschrijven is gratis en kan via www.dialoog.be/agenda of bij Omgeving via 014 27 95 08. Je krijgt cursusmateriaal en er is een broodjeslunch. 

Gepubliceerd op dinsdag 3 mei 2022 om 10:51