Contenti: huishoudhulp

Inhoud

Als huishoudhulp van Contenti help je klanten van Olen in hun huishouden. Je taken zijn poetsen, ramen poetsen, de was en de strijk verzorgen. Soms vragen klanten ook om maaltijden te bereiden, klein verstelwerk te verrichten of boodschappen te doen.

Dit mag je bij Contenti verwachten

Persoonlijke begeleiding door een jobcoach

Jouw jobcoach ondersteunt je waar nodig en organiseert opleiding en werkoverleg. Zo sta jij er nooit alleen voor. Daarnaast maak je deel uit van een enthousiaste groep collega’s en van een organisatie die verbinding en waardering belangrijk vindt.

Werk dicht bij huis

Je gaat aan de slag bij klanten in je buurt. Hierdoor hoef je je nooit ver te verplaatsen en kun je zelfs met je fiets naar het werk.

Degelijk loon

Contenti heeft een van de beste loonpakketten in jouw regio. Zo krijg je bij je start een brutoloon van 13,87 euro en maaltijdcheques van 4 euro per gewerkte dag. Na 1 jaar ontvang je maaltijdcheques van 6 euro of 7 euro of een gratis hospitalisatieverzekering. Daarnaast heb je ook nog recht op een aantal extra vergoedingen. Deze vind je op de website van Contenti.

Direct een vast contract

Bij Contenti krijg je direct een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde duur.

Kies zelf wanneer je werkt

Jij bepaalt je werkuren zelf. Hierdoor is deze job makkelijk combineerbaar met je thuissituatie, je opleiding of met een andere job. Daarnaast investeert Contenti in jouw welzijn met:

  • een vrijblijvend medisch onderzoek
  • een gratis psycholoog
  • gratis werkkledij en schoenen
  • gratis en vrijblijvend een griepvaccinatie

Verder mag je rekenen op een correcte loonadministratie en een arbeidsongevallenverzekering.

Interesse?

Solliciteer dan vandaag nog bij Contenti. Bel 014 28 57 57, mail naar info@contenti.be of bezoek www.contenti.be/jobs.

Contenti is een sociaal dienstenchequebedrijf, mede opgericht en bestuurd door OCMW Olen en is gespecialiseerd in huishoud- en strijkhulp (Atelier: Hondsstraat 8, O.-L.-V.-Olen). Contenti investeert alle opbrengsten in tewerkstelling, begeleiding en opleiding. Daarnaast staat Contenti voor een waarderend en mensvriendelijk beleid waar jij jezelf kunt zijn. Er werken 600 medewerkers (huishoudhulpen, strijksters, chauffeur en kantoormedewerkers).