De Keizer Kiest: nomineer jouw vrijetijdsheld

Op vrijdag 23 februari vindt de derde editie van ‘De Keizer Kiest’ plaats. Tijdens deze viering reiken we prijzen uit aan personen en verenigingen die bijzondere prestaties hebben neergezet op sportief of cultureel vlak, in de jeugdsector of als vrijwilliger. Ook jij kan een kanshebber nomineren.

Ken je iemand die het verdient om in de kijker te staan omwille van een bijzondere prestatie of zijn unieke inzet in Olen? Stel deze persoon of vereniging ten laatste op 9 januari kandidaat.

Sportkampioen(en)

Een prijs voor individuen en ploegen die het afgelopen jaar een bijzondere sportieve prestatie hebben neergezet. Denk maar aan een kampioenstitel of bekerwinst, een podiumplaats op een Vlaams, Belgisch, Europees of wereldkampioenschap, een Belgisch record verbroken,…

Nomineer jouw sportkampioen

Jeugdheld

Een prijs voor een persoon die van onschatbare waarde is voor de Olense jeugd. Ken of ben je een held die recent een jeugdorganisatie op poten heeft gezet? Ken je iemand die iets bijzonders heeft betekend voor kinderen of jongeren? Of vind je dat iemand in de bloemetjes moet gezet worden voor zijn verdienste binnen de jeugdsector? 

Nomineer jouw jeugdheld

Cultuurprijs

Een prijs voor personen en verenigingen die zich verdienstelijk hebben gemaakt binnen de cultuursector. Dat kan om verschillende redenen zijn.

Nomineer jouw kandidaat voor de cultuurprijs

Erevrijwilliger

Een prijs voor een persoon die er een verdienstelijke carrière heeft opzitten als vrijwilliger in een vereniging of in het Olense verenigingsleven.

Nomineer jouw erevrijwilliger

Hoe gebeurt de beoordeling?

Publieksprijs

Vrije Tijd beoordeelt of de ingediende kandidaturen voldoen aan de vooropgestelde criteria. Nadien worden alle kanshebbers samengebracht op onze website. Binnenkort kan je stemmen op jouw favoriet binnen iedere afdeling. De persoon of vereniging die binnen iedere categorie de meeste stemmen krijgt, gaat aan de haal met de publieksprijs.

Lukt digitaal stemmen niet, schakel dan de hulp in van een familielid of vriend of haal een stembriefje af bij het onthaal van Vrije Tijd, Lichtaartseweg 9.

Prijs onafhankelijke jury

Naast een prijs van het publiek duidt ook een onafhankelijke jury, samengesteld door de voorzitter van de vrijetijdsraad, binnen elke categorie één winnaar aan.

Wat valt er te winnen? 

Op vrijdagavond 23 februari is er een prijsuitreiking waarbij we alle winnaars bekend maken. Alle kanshebbers krijgen een kleine attentie. De winnaars van de publieksprijs en de favoriet van de jury binnen elke categorie ontvangen een geldprijs. 

Gepubliceerd op dinsdag 24 okt 2023 om 00:01