Doe mee aan ons communicatieonderzoek en maak kans op een mooie prijs

Graag willen we jou in de toekomst nog beter informeren. Daarom vragen we een kwartiertje van jouw tijd om onze enquête in te vullen en je mening te geven over onze manier van communiceren. We verloten onder de deelnemers enkele prijzen.

We doen ons best om jou zo goed mogelijk te informeren via allerlei kanalen. Zo krijg je elf keer per jaar het magazine De Driehoek in de bus. Ook op onze website en sociale media vind je heel wat informatie.  

Om te peilen hoe we jou nog beter kunnen informeren, deden we in 2019 een enquête. De bevraging leverde waardevolle informatie op en waar nodig stuurden wij onze communicatie bij. Nu, enkele jaren later, herhalen we het onderzoek om te kijken waar het nog beter kan.  

Daarom vragen we een kwartiertje van je tijd om onze enquête in te vullen en jouw mening te geven over onze manier van communiceren. Deelnemen kan tot en met 20 december.   

Vul de enquête online in.

2.000 Olenaars ontvangen ook een papieren versie van de enquête in de brievenbus. Heb jij zo’n brief ontvangen? Dan kan je ervoor kiezen om de vragen digitaal of op papier in te vullen.  

Doe mee en win een Olense cadeaucheque 

Onder de deelnemers verloten we enkele prijzen: 

  • 1 Olense cadeaucheque van 100 euro 
  • 2 x 1 Olense cadeaucheque van 50 euro 
  • 4 x 1 Olense cadeaucheque van 25 euro 

Jouw deelname is van grote meerwaarde voor ons. Door de vragenlijst in te vullen help je mee om onze dienstverlening te verbeteren. 

Gepubliceerd op dinsdag 17 okt 2023 om 16:00