Wedstrijd: maak een originele foto of video met het ‘Knuffelcontact’

Maak voor 31 mei een selfie, foto of een (Tiktok-)video aan het nieuwe kunstwerk 'Knuffelcontact' en maak kans op een verrassend Neteland-pakket.

‘Knuffelcontact’ in de tuin van het sociaal huis nodigt je uit om middenin het beeld te gaan staan en zo een figuurlijke knuffel te ontvangen. Hiermee staat het meteen symbool voor de warmte en solidariteit die we tijdens de coronacrisis mochten ervaren.

Het werk is een realisatie van het kunstenaarsduo Diva Benini en kwam er op initiatief van het Algemeen Ziekenhuis van Herentals en de werkgroep Welzijn & Zorg van Neteland. Je vindt hetzelfde kunstwerk in elke Neteland-gemeente.

Foto- en videowedstrijd: maak een originele foto met het ‘Knuffelcontact’

Toerisme Neteland daagt je uit om het kunstwerk op een originele manier in beeld te brengen. Ga het knuffelen en maak een selfie, foto of een (Tiktok-)video van jezelf al dan niet in gezelschap van anderen. Laat je fantasie en creativiteit de vrije loop en bezorg ons het resultaat.

Spelregels:

  • Maak een selfie, foto of filmpje van maximaal 30 seconden waarbij het kunstwerk centraal staat.
  • Om kans te maken op een Neteland-pakket stuur je je inzending naar vrije.tijd@olen.be.
  • Deelnemen kan tot en met 31 mei.
  • Per gemeente wordt de origineelste foto en de leukste video beloond met een mooie Neteland-prijs.
  • Door je beeldmateriaal in te zenden geef je ons uitdrukkelijk de toestemming om de inzending te gebruiken op alle communicatiekanalen van de vijf Neteland-gemeenten.
Gepubliceerd op vrijdag 13 mei 2022 om 09:08

Thema's