Heb jij een gouden ticket ontvangen?

Olen maakt zich klaar voor de toekomst en werkt aan een nieuw mobiliteitsplan. We willen samen met een beperkte groep inwoners nadenken over veilig en duurzaam verkeer in onze gemeente. Heb jij een gouden ticket ontvangen om je kandidaat te stellen?

De samenstelling van het burgerberaad gebeurt volledig willekeurig door externe experten.

  • Uit het bewonersbestand zijn willekeurig 1.500 inwoners geloot. Deze Olenaars ontvangen een gouden ticket in hun brievenbus, een uitnodiging om zich kandidaat te stellen voor het burgerberaad.
  • Uit alle inwoners die zich kandidaat hebben gesteld, bepaalt een steekproef welke 24 uiteindelijk in het burgerberaad komen.

Het Olens burgerberaad komt een viertal keer samen met de experten. Zij delen hun ervaringen en geven hun mening over de idee├źn die op dat moment op tafel liggen. De experten gaan nadien met de input aan de slag.

Heb jij ook een gouden ticket in jouw brievenbus ontvangen? Maak dan zeker gebruik van deze kans en stel je ten laatste op 31 maart kandidaat voor het burgerberaad. Dat kan via de link of de QR-code in je persoonlijke uitnodiging.

Vul ook de online vragenlijst in

Geen tijd of zin voor het burgerberaad? Je kan je stem ook laten horen via de online vragenlijst. Doe je mee, dan maak je kans op Olense cadeaucheques.

Vul de online vragenlijst in

Volg het verloop mee op denkmee.olen.be

Wil je meer weten over hoe het mobiliteitsplan tot stand komt? Of welke tijdslijn voorop is gesteld? Hoe en waar je jouw mening kan delen? Ga dan geregeld eens kijken op denkmee.olen.be. Daar kan je het project van a tot z mee opvolgen.

Meer lezen over het mobiliteitsplan

Gepubliceerd op maandag 27 feb 2023 om 11:11