Schrijf je in voor de huiskamervoorstellingen

Dit najaar zetten vier Olense gastgezinnen hun deur weer open voor een nieuwe reeks huiskamervoorstellingen. Mis het niet en reserveer nu al je plaatsje.

De huiskamervoorstellingen starten om 20.00 uur en worden je gratis aangeboden door de vzw Keizer Karel Olen. Wacht niet te lang met inschrijven, het aantal plaatsen is beperkt.

Huiskamervoorstellingen 2022

Programma

Donderdag 6 oktober: JONAS WINTERLAND

Gastorganisatie: woonzorgcentrum Zilverlinde

Adres: Berkenstraat 15

Bezetting: Jonas Winterland(zang/gitaar).

Jonas Winterland (pseudoniemvoor Philip Vermeire) is een Belgische singer-songwriter uit Leuven. Met zijnNederlandstalig repertoire zocht hij inspiratie bij Eels, Spinvis en Gorki. Demuziekpers noemt hem ook wel ‘het Nederlandstalige equivalent van LeonardCohen’. Jonas bracht in 2013 zijn debuutalbum “Mensen zijn gemaakt van dunpapier” uit. Met de voorstelling “Retrospect” viert hij zijn 10-jarigartiestenbestaan.

Donderdag 13 oktober: AMOERFOE

Gastgezin: Lambrechts - Vos

Adres: Anemoonstraat 17

Bezetting: Steven Van Brussel(accordeon) en Koen De Nef (viool).

Dit duo op viool en accordeonbrengt sfeer en gezelligheid vanaf de eerste minuut. Verwacht je aan covers vanhedendaagse muziek, legendarische filmthema’s en dansbare volksliedjes, telkensmet een prettig gestoord vleugje improvisatie.

Donderdag 20 oktober: AMONGSTER

Gastgezin: Leemans - Rosseel

Adres: Schaatsbergen 13

Bezetting: Thomas Oosterlynck(zang), Robbe Vekeman (percussie/drums) en Flo Delameilleure (bas- enelektrische gitaar).

Thomas Oosterlynck, de man dieschuilgaat achter Amongster, won in 2014 De Nieuwe Lichting met sterke songsgegoten in een sfeervol Indie jasje. Het debuut album ‘Trust Yourself To TheWater’ (2016) werd geproduceerd door Jasper Maekelberg en deed het uitstekendop radiozenders Studio Brussel en Radio 1.

Donderdag 27 oktober: DRIES BONGAERTS

Gastgezin: Moelans - Comhert

Adres: Kattestraat 14

Bezetting: Dries Bongaerts(zang/gitaar).

Dries Bongaerts (zanger van NewRising Sun) brengt met zijn doorleefde stem nummers die balanceren tussen bluesen folk. In 2021 bracht Dries zijn nieuw album ‘Soothing Green’. De singel‘Prove Me Right’ werd meteen opgepikt door zowel Radio 1 als Radio 2.

Gepubliceerd op maandag 13 jun 2022 om 00:01

Thema's