De Keizer Kiest: bepaal mee de winnaars van de publieksprijs

Op vrijdag 3 maart vindt voor de tweede keer 'De Keizer Kiest' plaats. Tijdens deze viering reiken we prijzen uit aan personen en verenigingen die bijzondere prestaties hebben neergezet.. Breng nu je stem uit en bepaal mee wie met de publieksprijs naar huis gaat.

Binnen elke categorie vallen twee prijzen te winnen. Allereerst duidt een onafhankelijke jury, samengesteld door de voorzitter van de vrijetijdsraad, binnen elke categorie één winnaar aan.

Daarnaast is er ook de publieksprijs. Nog tot en met vrijdag 10 februari kan je hieronder stemmen op jouw favoriet. De persoon of vereniging die binnen zijn categorie de meeste stemmen krijgt, wint de publieksprijs.

Lukt digitaal stemmen niet, schakel dan de hulp in van een familielid of vriend of haal een stembriefje af aan het onthaal van het sociaal huis.

Breng je stem uit voor de publieksprijs

Stem op jouw favoriet

Welke categorieën zijn er?

Sportkampioen(en)

sporters of ploegen die het afgelopen jaar een bijzondere sportieve prestatie hebben neergezet.

Jeugdheld

Er zijn jammer genoeg dit jaar geen kandidaten genomineerd in deze categorie.

Cultuurprijs

inwoners en verenigingen die zich verdienstelijk hebben gemaakt binnen de cultuursector.

Erevrijwilliger

iemand die er een verdienstelijke carrière heeft opzitten als vrijwilliger in Olen.

Je kiest zelf of je in één of meerdere categorieën een favoriet wil aanduiden. Per categorie kan je maximaal één favoriet kiezen.

Prijsuitreiking

Op vrijdagavond 3 maart is er een prijsuitreiking waarbij we alle winnaars bekend maken. Alle geselecteerde kandidaten zijn samen met een aantal familieleden of vrienden van harte welkom. Alle kanshebbers krijgen een kleine attentie. De winnaars van de publieksprijs en de favoriet van de jury (binnen elke categorie) krijgen een geldprijs.

In geval de favoriet van de jury en deze van het publiek dezelfde zouden zijn, gaat deze persoon of vereniging aan de haal met de juryprijs. De publieksprijs gaat in dit geval naar de kandidaat die als tweede werd verkozen door het publiek.

Gepubliceerd op donderdag 19 jan 2023 om 00:01