Knuffelcontact

Inhoud

Het ‘Knuffelcontact’ in de tuin van het sociaal huis nodigt je uit om middenin het beeld te gaan staan en zo een figuurlijke knuffel te ontvangen. Hiermee staat het meteen symbool voor de warmte en solidariteit die we tijdens de coronacrisis mochten ervaren.

Het werk is een realisatie van het kunstenaarsduo Diva Benini.

Originele onthulling op 13 februari 2022

Het werk kwam er op initiatief van het Algemeen Ziekenhuis van Herentals en de werkgroep Welzijn & Zorg van Neteland. Je vindt hetzelfde kunstwerk in elke Neteland-gemeente. Op zondag 13 februari 2022 werden alle kunstwerken tegelijk ingehuldigd. RTV maakte hiervan een ontroerende videoclip op het liedje Santé van Stromae. 

Fotowedstrijd: maak een originele foto met het ‘Knuffelcontact’

Nu het Knuffelcontact officieel is ingehuldigd daagt Toerisme Neteland je uit. Breng het kunstwerk op een originele manier in beeld, ga het knuffelen en maak een selfie, foto of een (Tiktok)video van jezelf of samen met iedereen die erbij is. Laat je fantasie en creativiteit de vrije loop en bezorg ons het resultaat.

Spelregels:

  • Maak een selfie, foto of filmpje van maximaal 30 seconden waarbij het kunstwerk centraal staat.
  • Om kans te maken op een Neteland-pakket stuur je je inzending naar vrije.tijd@olen.be.
  • Meedoen kan tot en met 31 mei.
  • Per gemeente wordt de origineelste foto en de leukste video beloond met een mooie Neteland-prijs.
  • Door je beeldmateriaal in te zenden geef je ons uitdrukkelijk de toestemming om de inzending te gebruiken op alle communicatiekanalen van de vijf Neteland-gemeenten.