Kruispunt Neerbuul - Shopping Park opnieuw open sinds vrijdag 26 november

De rioleringswerken ter hoogte van het kruispunt Neerbuul - Lammerdries-Winkelstraat (Shopping Park) zijn afgelopen. Het kruispunt kreeg donderdag 25 november - in afwachting van een latere werkfase - een tijdelijke onderlaag asfalt.
Sinds vrijdagochtend kan je, komende vanuit Oevel/Olen-Centrum, opnieuw via het kruispunt het Shopping Park bereiken. De bushaltes in het Shopping Park worden vanaf zaterdag 27 november opnieuw bediend.
 
Opgelet: Molenstraat inrijden via Neerbuul kan nog steeds niet. Ook het stukje Neerbuul van bakkerij Calaerts tot net voor het kruispunt met het Shopping Park blijft nog steeds afgesloten. De aannemer werkt er momenteel de regenwaterriolering verder af. De huidige omleidingen blijven verder dus gewoon behouden.

Welke omleidingen volg je?

doorgaand verkeer

  • Komende van Oevel/Westerlo in de richting van O.-L.-V.-Olen volg je de omleiding via Nijverheidsstraat, Industrielaan, Aarschotseweg en Geelseweg.
  • Van Herentals of O.-L.-V.-Olen in de richting van Oevel/Westerlo volg je de omleiding via Geelseweg, Herentalseweg, fly-over te Geel en Nijverheidsstraat. Vervolgens sluit deze omleiding verder aan op bovenstaande info.omleiding fietsers

  • De omleiding loopt in beide richtingen via Geelseweg, Lammerdries-Winkelstraat, Lammerdries-Oost, Lammerdries-Zuid en het fietspad achter Decathlon.

Gepubliceerd op vrijdag 26 nov 2021 om 09:40