Olense Kunstendag op 4 juni

Op zondag 4 juni vindt in en rond de theaterzaal van theatergroep Het Vierde Oor in Teunenberg de Olense Kunstendag plaats. Je kan er genieten van een groepstentoonstelling, muziekoptredens, poëzievoordrachten en theatervoorstellingen.

De kleine theaterzaal vormt het decor voor een tentoonstelling van lokale kunstenaars en fotografen. Muzikaal talent ontdek je onder andere met het pop- en gospelkoor Amuzing, fanfare De Toekomst en accordeonisten Jef en Serge. Laat je verrassen en kom luisteren naar de poëzievoordrachten van Gerd Van Houdt en de poëziegroep van OK2000.

Randactiviteiten

Onlangs verhuisde het radiomuseum naar Teunenberg. Kom een kijkje nemen in het vernieuwde radiomuseum en snuif de nostalgische sfeer van oude radio’s op.

Kinderen kunnen met stoepkrijt hun eigen schilderij maken op het paradeplein. In de foyer en op het terras van theatergroep Het Vierde Oor kan je terecht voor een drankje. Er valt dus weer heel wat te beleven tijdens de Olense Kunstendag.

Praktisch:

  • Zondag 4 juni van 13.30 tot 18.00 uur
  • In en rond domein Teunenberg
  • Gratis, inschrijven niet nodig
  • Parkeren kan op het paradeplein
  • Een overzicht van de deelnemende beeldende kunstenaars en het urenschema van de muziekoptredens, de theatervoorstellingen en de poëzievoordrachten kan je hieronder downloaden.
Gepubliceerd op maandag 15 mei 2023 om 08:03