MOEF! zoekt match tussen jongere en werk

Inhoud

Het project MOEF! helpt de drempels te overbruggen die jongeren ervaren in hun zoektocht naar een geschikte job.

Je kan bij MOEF! terecht als je:

  • tussen de 18 en 30 jaar bent.
  • moeilijkheden ervaart bij je zoektocht naar werk.
  • op het moment van de aanmelding werkloos bent.

Als je in het project stapt, krijg je een trajectgezel aangesteld. Samen bouw je een traject op maat op, met aandacht voor de verschillende levensdomeinen. Het gaat hier over een begeleiding waarin wordt samengewerkt, niet doorverwezen. Je staat steeds zelf aan het stuur en gaat samen met de partners op zoek naar een antwoord op jouw hulpvraag.

Interesse?

Vraag aan de VDAB, het CLB, het OCMW, het CAW,…om je door te verwijzen. Of meld jezelf digitaal aan bij Arktos.

Meld je aan.


Samenwerking met lokale werkgevers

Naast de begeleiding van de jongere, zorgt Inge Mampaey, coördinator Lokaal Netwerk, voor de uitbouw van een netwerk op de lokale werkvloer. Want zonder werkgevers geen tewerkstelling. Tegelijk verzamelt zij zoveel mogelijk informatie om de perfecte match voor de werkgever en de werkzoekende te vinden.

Ben jij een lokale ondernemer en wil jij meewerken aan het project? Neem dan contact op met Inge. Zij is thuis in het uitgebreide aanbod van ondersteuningsmogelijkheden en tewerkstellingsmaatregelen en bekijkt samen met jou wat de mogelijkheden zijn voor jouw onderneming.

Contact

Inge Mampaey, coördinator Lokaal Netwerk, 0492 13 51 29,
inge.mampaey@regioneteland.be 

MOEF! is een organisatie van de zeven besturen van Neteland Welzijn & Zorg (Grobbendonk, Herenthout, Herentals, Kasterlee, Lille, Olen en Vorselaar), samen met het Centrum voor Algemeen Welzijn (CAW), Arktos en Emino uit met MOEF! Dit project wordt gerealiseerd met financiële middelen van het Europees Sociaal Fonds. Hierdoor is het aanbod gratis.