Gloednieuw fietsparcours ‘Col de Buul’: doe mee aan de fotowedstrijd

Doe mee aan onze fotowedstrijd, post een selfie aan het bord 'Col de Buul' in ons Facebookevent en maak kans op een prijsmand.

De afgelopen maanden werkte het lokaal bestuur Olen aan een gloednieuw mountainbikeparcours aan de sportterreinen van Buul in Missestraat. Met ‘Col de Buul’ zet het bestuur in op extra buitensportinfrastructuur voor de individuele sporter. Op woensdag 24 november vond de officiële opening plaats. Het startbord werd onthuld waarna verschillende fietsers het parcours verkenden. 

Zin om ook het parcours te ontdekken? Zak de komende weken gerust af naar de sportterreinen van Buul in Missestraat.

Fotowedstrijd

De opening van het nieuwe mountainbikeparcours vormt de start van een fotowedstrijd.
 
Maak voor 20 december een selfie aan het bord 'Col de Buul', post die in het Facebookevent 'Opening fietsparcours Col de Buul' (kllik op discussie en selecteer 'in evenement plaatsen'). Gebruik de hashtags #coldebuul en #sportersbelevenmeer.
 
Zo maak je kans op een prijsmandje van het lokaal bestuur Olen. De winnaars worden eind december bekendgemaakt.

Mountainbiketerrein 'Col de Buul'

Mountainbiketerrein ‘Col de Buul’ is 650 meter lang en start en eindigt op het C-terrein, het veld achter de tribune. Zowel kinderen als volwassenen, beginners en meer geoefende fietsers kunnen het terrein gebruiken als oefenplek om hun technische vaardigheden te versterken. Daarnaast sluit het parcours ook mooi aan op de bestaande zwarte mountainbikelus van zo’n 5 km. Deze lus heeft een technische singletrack en komt over het wasbord gelegen op de terreinen Buul.

bron: RTV

Gepubliceerd op maandag 15 nov 2021 om 09:00