Neteland zoekt opnieuw Nief muzikaal talent

Vorig jaar organiseerden de vrijetijdsdiensten van Neteland voor de eerste keer de muziekwedstrijd ‘Nief talent’. De Olense groep ‘Last Living Souls’ ging toen met de juryprijs naar huis. Ben jij misschien ook dat ‘nief’, opkomend talent waarnaar we op zoek zijn?

Waag dan zeker je kans.

  • De winnaar van de juryprijs krijgt drie dagen opnametijd in een professionele muziekstudio in de omgeving.
  • De winnaar van de publieksprijs mag deelnemen aan een professionele fotoshoot.
  • De vrijetijdsdiensten van de deelnemende gemeenten zorgen voor professionele technische ondersteuning en promotie

Schrijf je in en neem als Olense winnaar deel aan de finale

Elke deelnemende gemeente organiseert live preselecties en kiest één talent uit om deel te nemen aan de finale op zaterdag 2 april in jeugdhuis Kapao in Olen. Daar strijd je samen met de winnaars uit Grobbendonk, Vorselaar, Herentals en Herenthout om de titel van ‘Nief Talent’ van Neteland.

Wil jij Olen vertegenwoordigen? Vraag dan een inschrijvingsformulier aan bij Vrije Tijd en stuur je demo of een link naar een geluidsfragment ten laatste op 1 januari naar vrije.tijd@olen.be. De preselectie in Olen vindt plaats op vrijdag 18 februari.

Enkele afspraken:

  • Alle muziekgenres (*) (uitgezonderd elektronische muziek) en leeftijd zijn welkom.
  • Wil je meedoen aan de preselectie in Olen? Dan moet minstens één van je muzikanten in Olen wonen.
  • Woont één van je muzikanten in Grobbendonk, Herentals, Herenthout of Vorselaar en wil je liever aan de preselectie in die gemeente meedoen? Dat kan ook. Let wel op: elke muzikant of muziekgroep mag slechts aan één preselectie deelnemen.

(*) In 2022 richt Nief Talent zich op alle muzikanten met uitzondering van lokale dj’s. In 2023 wil Neteland dj’s in een apart traject begeleiden. Er wordt dan een wedstrijd op maat georganiseerd.

Gepubliceerd op donderdag 18 nov 2021 om 14:04

Thema's