Netwerkmeeting voor bedrijven/handelaars: Veilig fietsen naar het werk

Op 26 april organiseert de Vlaamse Stichting Verkeerskunde, samen met Neteland, Provincie Antwerpen en Voka Mechelen – Kempen, een netwerkmeeting voor bedrijven/handelaars rond 'veilig fietsen naar het werk in Neteland'.

Heel wat werknemers komen met de (elektrische) fiets of speedpedelec naar het werk of fietsen in hun vrije tijd. Een slimme, duurzame keuze. Maar fietsers zijn ook kwetsbaar, en het drukke, complexe verkeer zorgt dagelijks voor risico’s. 

Welke acties onderneemt Neteland als het over de fiets gaat? En hoe kan je zelf je fietsende werknemers ondersteunen? Laat je informeren en inspireren tijdens de Netwerkmeeting.

Schrijf je in

Ben je een lokale handelaar of ondernemer?
Schrijf je in en kom inspiratie opdoen voor een veilig fietsbeleid.

De VSV en partners verwelkomen je graag in GroupDC in Grobbendonk met een veelzijdig programma. Naast enkele boeiende presentaties, is er ook ruimte voor bespreking tijdens thematafels en een praktisch gedeelte, want wie wil, kan deelnemen aan een fietsworkshop van de VSV. Afsluiten doen we met een boeiende netwerklunch waar je kan napraten met de sprekers en andere deelnemers.

Gepubliceerd op donderdag 29 feb 2024 om 11:35

Thema's