Kom naar de Olense voorselectie van Nief Talent op zaterdag 2 maart

Wie mag Olen vertegenwoordigen in de finale van de muziekwedstrijd 'Nief Talent'? Je komt het te weten tijdens de live voorselectie op zaterdag 2 maart in zaal Boekelheem.

Na twee geslaagde edities gaat Neteland voor de derde keer op zoek naar het muzikaal talent van morgen, via een podiumwedstrijd mét coachingtraject. De finale vindt plaats op zaterdag 27 april in Vorselaar. Wie volgt de Olense bands ‘Last Living Souls’ en ‘Sex On Toast’ op en mag Olen vertegenwoordigen in deze finale? Dat kom je te weten tijdens de live voorselectie op zaterdag 2 maart in zaal Boekelheem. 

Kom nieuw muzikaal talent ontdekken en supporter mee voor je favoriete groep of muzikant(en). Een deskundige jury, bestaande uit muziekorganisatoren, muzikanten en muziekliefhebbers, beslist wie mag spelen op de finale.  

Alle Olense kanshebbers op een rijtje

Big Ass Lizards

De Big Ass Lizards brengen een mix van rock-'n-roll, folk, Balkan Beats en punk. Deze vierkoppige band speelt vooral eigen nummers, aangevuld met covers in een aangepast jasje. Laat jullie meeslepen in een reis rond de wereld met de Lizards. 

Wim en zijn gitaar!

In het gezelschap van zijn gitaar voelt Wim zich in zijn nopjes. Doorspekt met de nodige humor brengt hij herkenbare deuntjes uit de oude doos in een eigenzinnig akoestisch jasje. Meezingen is toegestaan. 

MIINUS.

Muziek uit een wereld waarin grenzen tussen duistere pracht en ontembare kracht vervagen. Zo omschrijft deze band zichzelf. Welkom bij MIINUS., waar het mysterie fluistert en de spanning voelbaar is.

Annelies

Met haar eerste kleinkunstproject 'Naakt in Kleur' maakte Annelies een voorstelling over hoe je als jonge twintiger plots voor zoveel verantwoordelijkheden, verwachtingen en keuzes komt te staan. De goesting om meer te doen met kleinkunstmuziek zette Annelies aan om verder Nederlandstalige kleinkunst- en cabaretmuziek te blijven schrijven en te brengen voor het grotere publiek. Annelies wordt hierbij muzikaal ondersteund door een vierkoppige band.

Blackout Protocol

Een metalband getekend door invloeden van Sepultura, Metallica, System of a Down, Drain, Deftones en meer: dat is Blackout Protocol. Ze brengen een explosieve mix van eigen krachtige nummers en meeslepende covers die je gegarandeerd omverblazen. 

Praktisch

  • Zaterdag 2 maart in zaal Boekelheem
  • De optredens starten om 20.00 uur (deuren open vanaf 19.00 uur)
  • Laat je van je sportieve kant zien en kom met de fiets. Neem je toch de auto? Parkeer dan aan de sporthal of aan de lokalen van Chiro Achter-Olen. 
Gepubliceerd op vrijdag 9 feb 2024 om 09:57