Vier nieuwe loop- en beweegroutes: verken ze, deel een foto en maak kans op een prijs

De afgelopen maanden ontwikkelde het lokaal bestuur Olen vier nieuw loop- en beweegroutes. De twee looproutes starten aan de terreinen van Buul en bedragen 7,2 en 2,2 kilometer. De andere twee routes, met start in de Kapellekensstraat, kan je ook wandelend afleggen en meten 690 en 870 meter.

Ga de nieuwe routes verkennen en maak een selfie met één van de startborden. Deel je foto vervolgens in ons Facebookevenement ‘fotowedstrijd nieuwe loop- en beweegroutes’. Na afloop van de wedstrijd loten we twee winnaars uit alle inzendingen.

Deelnemen kan van maandag 6 februari tot en met zondag 26 februari. Voor elke route aanvaarden we maximaal één foto per persoon.

Vier nieuwe loop- en beweegroutes in Olen

  • Twee looproutes van 2,2 km en 7,2 km
    • Start aan de terreinen van Buul in Missestraat
  • Twee beweegroutes van 690 en 870 meter.
    • Je kan deze route lopen of wandelen. Onderweg moedigen we je aan om oefeningen te doen. De beweegroutes kaderen in het project ‘10.000 stappen per dag’ waarbij we je motiveren om elke dag voldoende te bewegen. 
    • Start in de Kapellekensstraat (St.-Jozef-Olen)  

Zin in extra sportplezier en wil je nog een prijs winnen? Van maandagochtend 6 februari tot zondagavond 26 februari organiseren we bijkomend via de sportapplicatie Strava de online battle ‘1.000 km van Olen’. We dagen je uit om in je eentje of met je loopvriend(in) je sportiefste beentje voor te zetten. De bedoeling is om samen zoveel mogelijk loopkilometers te verzamelen op Strava. Bereiken we met z’n allen de kaap van 1.000 km of gaan we voor meer? We delen onder de deelnemers enkele leuke prijzen uit.

Ontdek alle details en neem deel.

Gepubliceerd op woensdag 4 jan 2023 om 11:43