Gemeente Olen
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Gezocht: Olense verenigingen voor streekmarkt tijdens opening toeristisch seizoen

15 maart ’17 (wo)
Een tip voor verenigingen die op zoek zijn naar een extra zakcent: reserveer een kraam op de gezellige streekmarkt op zondag 7 mei tijdens 'Op toer met keizer en boer', de opening van het toeristisch seizoen! Inschrijven kan tot en met 24 maart.

Zet jouw streekproduct in de kijker...

Van zelfgemaakte klompen tot kleurrijk handwerk, van pensen met appelmoes tot ander streeklekkers. Voor de opening van het toeristisch seizoen pakt het lokaal bestuur graag uit met zo'n gevarieerd mogelijk aanbod. Ambachtelijke producten, typische streekgerechten, lokale dranken... We zetten deze Kempense troeven graag in de kijker.

of promoot jouw vereniging...

Of wil je van deze gelegenheid gebruikmaken om je vereniging te promoten? Het kan! Vraag het deelnameformulier voor de streekmarkt bij Vrije Tijd en bezorg het terug op uiterlijk 24 maart.

Animo verzekerd

Er zal die zondag 7 mei sowieso heel wat te beleven zijn. Naast een mooi toeristisch aanbod en de streekmarkt mogen de bezoekers zich ook verwachten aan tal van creatieve projecten van Olense (amateur)kunstenaars, in het kader van de Week van de Amateurkunsten.

 

Nieuwsoverzicht
Stel je kandidaat met jouw vereniging.

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Vrije Tijd

LCP