Gemeente Olen
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Tentoonstelling Olense fotografen in gemeentehuis

31 januari ’17 (di)
Het gemeentehuis is opnieuw verrijkt met unieke foto's van Olense fotografen. Dit jaar kan je komen genieten van hun uitstap naar Luik. Met hun eigenzinnige visie en scherpe blik zorgen ze voor een bijzondere tentoonstelling.

De Olense vrijwillige fotografen trokken in het najaar met de fiets door Luik. Ze reden van de Église du Sacré-Coeur de Cointe naar het station van Guillemins en vandaar naar het museum ?La Boverie?. Van het extravagante winkelcentrum ?Mediacité? ging hun tocht verder naar de wijk Outremeuse, de wijk van schrijver Georges Simenon en het bekende folkloristische personage ?Tchantchès?. 

De fotografen wurmden zich door steegjes en binnenkoeren en zigzagden via de Place Saint-Lambert naar de buurt van de kathedraal. Van daar fietsten de fotografen via de Rue Louvrex naar Guillemins om tenslotte de klim aan te vatten naar het stadsdeel Cointe, naar de Place de Batty.

Nog tot 31 maart

De fototentoonstelling van al deze mooie buurten van Luik is te bekijken tot en met 31 maart in de raadzaal van het gemeentehuis (Dorp 1), tijdens de openingsuren.

Nieuwsoverzicht
De tentoonstelling van de Olense fotografen staat opgesteld in het gemeentehuis.

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Vrije Tijd

LCP