Gemeente Olen
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Idee voor platteland? Tot 100.000 euro subsidie

01 maart ’17 (wo)
Heb jij een goed idee voor het platteland? Dan kan je het waarmaken met LEADER. In de regio Kempen Zuid, waartoe Olen behoort, is dit jaar 340.000 euro beschikbaar voor plattelandsprojecten.

Ben jij een rurale ondernemer of ben je lid van een vereniging en heb jij voor onze gemeente of voor onze regio een goed idee over één van de volgende thema’s:

  • agrobiodiversiteit;
  • streekidentiteit;
  • armoede en kwetsbaarheid op het platteland?

Dan kan LEADER jou daarbij helpen met een toelage tot maximaal 100.000 euro voor een periode van 2 jaar (goed voor maximaal 65% van de totale projectkost).

Wat is LEADER?

LEADER is een subsidieprogramma dat speciaal is opgericht voor projecten op het platteland. Het wordt gefinancierd door Europa, Vlaanderen en de provincie Antwerpen. Voorwaarde is dat het project past binnen de doelstellingen van het LEADER-gebied en dat je samenwerkt met meerdere lokale of regionale partners. Olen maakt deel uit van regio LEADER Kempen Zuid.

Praktische info

Alle informatie, een paar goede voorbeelden en alle documenten om een projectaanvraag in te dienen kan je online vinden op www.leaderprovincieantwerpen.be. Belangrijk is dat je je projectidee ten laatste op 2 mei 2017 inzendt.

Met al je vragen over dit subsidieprogramma kan je terecht bij het LEADER-secretariaat via 014 85 27 07 of mail naar platteland@provincieantwerpen.be

Nieuwsoverzicht
Het logo van LEADER Kempen Zuid.

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Mens en Ruimte

LCP