Gemeente Olen
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Nieuwe bezoeken postbodes vanaf 2 mei

21 april ’17 (vr)
Vanaf 2 mei starten de postbodes met huisbezoeken in O.-L.-V.-Olen. In de loop van april ontvangen alle 77-plussers in deze parochie een brief die het bezoek van de postbode aankondigt. De bezoeken in Olen-Centrum staan gepland in september.

Waarom gingen de postbodes ook al weer op pad?

In De Driehoek van februari kon je het al lezen. In opdracht van het lokaal bestuur brengen postbodes in de loop van 2017 een kort bezoekje aan alle Olenaars tussen 77 en 90 jaar die nog thuis wonen. De postbode stelt een aantal korte vragen. Zo wil het lokaal bestuur nagaan of iedereen op de hoogte is van de bestaande dienstverlening en wil het een beter zicht krijgen op wat senioren nodig hebben.

 

Bezoeken in St.-Jozef-Olen met succes afgerond

De eerste huisbezoekenronde in St.-Jozef-Olen is ondertussen achter de rug en was een groot succes. Van alle bezochte 77-plussers die thuis waren, hebben 99 % van de senioren deelgenomen aan het gesprek.

Het zorgteam van het sociaal huis kreeg de resultaten van deze gesprekken binnen van Bpost. Mensen die aangaven dat ze meer info wensten, mogen nu een telefoontje of een huisbezoek verwachten van de medewerkers van het zorgteam.

Nieuwsoverzicht
postbodes op ronde

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Zorgteam

adres
tel.
014 21 52 00
e-mail
ocmw@olen.be
Open vandaag: 9.00 - 12.00 uur
Overzicht medewerkers
LCP