Gemeente Olen
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Hoofdwerken aan Geelseweg later van start

27 april ’17 (do)
Het verkeer kan nog iets langer in beide richtingen over de Geelseweg blijven rijden. Normaal zou de gewestweg vanaf 2 mei in de rijrichting van Geel afgesloten worden, maar dit zal pas later gebeuren.

De werken kunnen pas ten vroegste starten vanaf 15 juni als Afdeling Wegen en Verkeer (AWV) op korte termijn haar noodzakelijke procedures bij de Vlaamse overheid kan afronden. Van zodra de juiste aanvangsdatum gekend is, wordt ook de datum voor de tweede infovergadering vastgelegd. Hou zeker de gemeentelijke communicatiekanalen in het oog.

Blijf op de hoogte

Wil je zo snel mogelijk weten wanneer de hoofdwerken daadwerkelijk van start gaan? Hou dan de website www.slimdoorolen.be in de gaten. Je kan je daar trouwens inschrijven op de nieuwsbrief over de N13 zodat je meteen een bericht in je mailbox ontvangt als er meer nieuws is (over de startdatum).

Zodra de heraanleg van de N13 start, kan het verkeer enkel nog in de richting van Geel en Olen naar Herentals rijden. Het verkeer dat uit Herentals of Olen komt en naar Geel wil rijden, zal de E313 moeten gebruiken.

Nieuwsoverzicht
werken op geelseweg

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Technische Dienstverlening

LCP