Gemeente Olen
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Al 3 hoplr-buurten actief in Olen

15 juli ’17 (za)
Het lokaal bestuur wil via het project ‘Hart voor mijn buur’ de sociale contacten in onze gemeente bevorderen, onder andere via het digitale platform hoplr. Maar liefst drie buurten zijn ondertussen al met hoplr van start gegaan. Daarnaast zijn er nog een aantal buurten aan het opstarten.

Wil ook jij jouw buurt lanceren op hoplr en zo de sociale contacten bevorderen? Neem dan contact op met een medewerker van Komie Geire. Het lokaal bestuur kan je dan ondersteunen met de praktische uitwerking zoals het drukwerk en het rondbrengen van de uitnodigingsbrieven.

Hoe gaat hoplr in zijn werk?

Eerst en vooral moet iemand jouw buurt in hoplr aanmaken. Als dat is gebeurd, krijgen alle bewoners in deze buurt een brief met info en een code om zich aan te melden. Enkel als jij in deze buurt woont, krijg je toegang tot het platform. Niemand anders kan meekijken. Op deze manier is het veilig en betrouwbaar.

Er verschijnen regelmatig berichten op hoplr over thema's die de buurtbewoners aanbelangen. Er zijn al plantjes en eitjes uitgewisseld, verkeerd afgeleverde post is terecht gekomen, er worden plannen gesmeed om samen te gaan sporten en een straatfeest te organiseren,... Ga zeker eens kijken op www.hoplr.com.

Al een uitnodiging gekregen, maar brief kwijt?

Is jouw buurt al gelanceerd op hoplr en ben je jouw brief met aanmeldingscodes kwijt? Geen probleem: meld je aan in jouw buurt en iemand van je buurt geeft je dan toestemming om lid te worden.

Nieuwsoverzicht
hart voor mijn buur

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

lokaal dienstencentrum Komie Geire

LCP