Gemeente Olen
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Groepsaankoop groene stroom en gas

29 juni ’18 (vr)
Wil je geld besparen op jouw energiefactuur? Doe dan mee aan de groepsaankoop van de provincie Antwerpen. Tegelijk draag je nog een steentje bij aan het milieu.

Groepsaankoop groene stroom en gas 

Olen neemt voor de negende keer deel aan de groepsaankoop groene stroom en gas van het Antwerpse provinciebestuur. Je kan vanaf 2 juli tot en met 25 september opnieuw intekenen op de groepsaankoop.

Inschrijven is vrijblijvend en gratis. Neem je laatste eindafrekening van elektriciteit en aardgas bij de hand en schrijf je online in op www.samengaanwegroener.be (doorklikken op provincie Antwerpen).

Heb je geen toegang tot het internet? Bel dan gratis naar 0800 21 134 of schrijf je tijdens de openingsuren in bij de medewerkers van Mens en Ruimte in het boekelhuis. Breng jouw laatste jaarafrekening van elektriciteit en aardgas mee zodat ze alle gegevens meteen bij
de hand hebben.

Na de veiling op 26 september krijg je uiterlijk op 12 oktober een persoonlijk aanbod. Je beslist dan pas of je ingaat op het bod. Ook bij je overstap, die je bevestigt voor 12 november, kan je rekenen op een helpende hand.

Nieuwsoverzicht
Bespaar op je energiefactuur.

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Mens en Ruimte

adres
tel.
014 27 95 08
e-mail
mens.ruimte@olen.be
Open vandaag: 9.00 - 12.00 uur & 13.00 - 16.00 uur
Overzicht medewerkers
LCP