Gemeente Olen
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Groepsaankoop zonnepanelen, groene stroom en gas

27 juni ’17 (di)
Wil je geld besparen op jouw energiefactuur? Doe dan mee aan de groepsaankoop van de provincie Antwerpen. Tegelijk draag je nog een steentje bij aan het milieu.

Groepsaankoop groene stroom en gas 

Olen neemt voor de achtste keer deel aan de groepsaankoop groene stroom en gas van het Antwerpse provinciebestuur. Je kan vanaf 1 juli tot en met 10 oktober opnieuw intekenen op de groepsaankoop.

Inschrijven is vrijblijvend en gratis. Neem je laatste eindafrekening van elektriciteit en aardgas bij de hand en schrijf je online in op www.samengaanwegroener.be (doorklikken op provincie Antwerpen).

Heb je geen toegang tot het internet? Bel dan gratis naar 0800 21 134 of schrijf je tijdens de openingsuren in bij de medewerkers van Mens en Ruimte in het boekelhuis. Breng jouw laatste jaarafrekening van elektriciteit en aardgas mee zodat ze alle gegevens meteen bij
de hand hebben.

Na de veiling op 11 oktober krijg je uiterlijk op 27 oktober een persoonlijk aanbod. Je beslist dan pas of je ingaat op het bod. Ook bij je overstap, die je bevestigt voor 27 november, kan je rekenen op een helpende hand.

 

Groepsaankoop zonnepanelen


Ook dit jaar neemt Olen deel aan de groepsaankoop zonnepanelen. Als je nu zonnepanelen plaatst, zijn deze in ongeveer tien jaar terugverdiend. Nadien kan je nog zeker vijftien jaar genieten van je zelf opgewekte groene elektriciteit.

De vorige groepsaankoop zonnepanelen was alvast een succes met meer dan 14.200 ingeschreven gezinnen en 3.000 nieuwe installaties.

Interesse? Inschrijven kan tot en met 8 augustus via www.samengaanwegroener.be (doorklikken op provincie Antwerpen). Na de veiling op 9 augustus krijg je een persoonlijk aanbod dat geldig is tot en met 2 oktober. Je beslist dan pas of je ingaat op het bod. De plaatsing van deze zonnepanelen gebeurt tot en met de zomer in 2018.

 

Nieuwsoverzicht
Bespaar op je energiefactuur.

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Mens en Ruimte

LCP