Gemeente Olen
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Infosessie 19 oktober: 'Kruipen, stappen, lopen'

19 september ’17 (di)
Kinderen groeien tegenwoordig op in een cultuur die te weinig spelen en bewegen toelaat. Nochtans is dit vanaf de babytijd heel belangrijk voor de ontwikkeling. Door voldoende te bewegen pikken kinderen ontzettend veel vaardigheden op die later bij het leren belangrijk zijn.

Het prikkelt hun hersenen en ze ontwikkelen er hun zintuigen en hun persoonlijkheid door. Hoog tijd dus om meer aandacht te hebben voor de bewegingsopvoeding. Dat is exact waar Liesbeth Verhoeven, licentiaat lichamelijke opvoeding en motorisch remedial teacher, het in deze infosessie over heeft.

 

Wanneer? 19 oktober van 20.00 tot 22.30 uur

Deelname? gratis

Waar? lokaal dienstencentrum Komie Geire

Inschrijven? Ten laatste op 12 oktober bij Komie Geire, 014 26 41 14, komie.geire@olen.be of bij CM, 014 40 35 45, www.cm.be/agenda

 

Deze vorming is een samenwerking van CM-kern met Komie Geire en Huis van het Kind Middenkempen.

 

Tiendaagse van de Geestelijke Gezondheid

Tien dagen lang tellen verschillende Vlaamse gemeenten af naar 10 oktober, de Werelddag van de Geestelijke Gezondheid. Ook in Olen zijn er verschillende acties. 'Samen veerkrachtig' is daarbij de rode draad. Ook de lezing 'Tekens aan de wand, wat is er met onze jongeren aan de hand?' is één van de uitgewerkte acties.

Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Huis van het Kind

LCP