Gemeente Olen
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Lezing 'Geef darmkanker geen kans' door Dr. Luc Colemont

03 november ’17 (vr)
Iedere dag verliezen vijf families in Vlaanderen iemand aan darmkanker. Nochtans kan ziekte vroegtijdig opgespoord worden en is in dat geval de kans op genezing groot. Er bestaat jammer genoeg nog een groot gebrek aan kennis over dit onderwerp en de mythes en misverstanden zijn nog wijd verspreid.

Wist je dat het acht tot tien jaar duurt voordat een kleine poliep eventueel uitgroeit tot een kwaadaardig gezwel? Wat zijn de symptomen van darmkanker? Wat is de rol van een gezonde levensstijl? Is het altijd erfelijk of familiaal?

Op deze en vele andere vragen geeft Dr. Colemont een duidelijk en helder antwoord in mensentaal. Een boeiende uiteenzetting, met een lach en een traan, die slechts één doel voor ogen heeft: minder leed door darmkanker, meer gezonde levensjaren.

 

Wanneer? Dinsdag 28 november om 20.00 uur. Deuren gaan open om 19.30 uur 

 

Waar? zaal Boekelheem, Stationsstraat 3

Prijs? 5 euro

Inschrijven?  via http://www.ticketgang.com/koop-hier-tickets/ of bij Vrije Tijd, Lichtaartseweg 8 of vrije.tijd@olen.be

Meer informatie? Ann Backx, 014 21 99 90

 

De spreker

Dr. Colemont was bijna 28 jaar maagdarmspecialist in het Sint-Vincentiusziekenhuis in Antwerpen en is al bijna twee jaar fulltime werkzaam bij vzw Stop Darmkanker. Hij is een veel gevraagd spreker in binnen- en buitenland en strijdt samen met de vzw Stop Darmkanker al jaren tegen deze sluipmoordenaar.

"Als je de vijand niet kent, kan je nooit de oorlog winnen. Daarom zijn informatie en voorlichting zo belangrijk".

Nieuwsoverzicht
Dr Colemont

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Vrije Tijd

LCP