Gemeente Olen
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Openbaar speelterrein Speelbuis zoekt een nieuw speeltoestel

19 december ’17 (di)
In 2017 werd de draaitol op het openbare speelterrein Speelbuis in de Zandstraat verwijderd. Tegen zomer 2018 wil het lokaal bestuur er een nieuw toestel hebben staan. Kan jij helpen met deze zoektocht?

Open het e-loket formulier bij openbare speel- en sportterreinen op de website en geef daar aan op welk toestel jij het liefste speelt. Een klimrek, veerwip, voetbaldoelen of basketring staat er niet bij omdat deze toestellen al aanwezig zijn op het speelterrein. Zijn we jouw favoriete toestel vergeten, noteer het dan zelf bij 'andere'. Alvast bedankt voor je hulp!

Met jouw voorstel en dat van andere kinderen gaan wij op zoek naar de ideale speeltoestellenleverancier. Samen met de leverancier doen we ons uiterste best doen om het speeltoestel gebruiksklaar te krijgen op speelterrein Speelbuis tegen de zomer 2018.

Om kinderen de kans te geven buiten te spelen en te sporten in de omgeving van waar ze wonen hebben we ook nog andere realisaties: 

  • speelterrein Knipoog in de Pastoor Van Looystraat wordt volledig gerenoveerd.
  • De Kleine Wijzer, De Kriebel en twee KIKOEN-locaties mogen rekenen op een vervanging van enkele oude speeltuigen.
  • Het lokaal bestuur koopt zonnewering aan voor boven de zandbakken van KIKOEN, zodat de kinderen er veilig en beschut kunnen spelen.
Nieuwsoverzicht
voorstellen speeltoestellen speelterrein Speelbuis in beeld

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Vrije Tijd

LCP