Gemeente Olen
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Werken Nijverheidsstraat Westerlo (uitgesteld, datum nog te bepalen)

27 november ’17 (ma)
Vanaf woensdag 29/11 starten er werken in de Nijverheidsstraat in Westerlo. Het verkeer zal beurtelings verlopen met tijdelijke verkeerslichten (doorgang blijft mogelijk).

Vanaf woensdag 29 november starten er werken in de Nijverheidsstraat in Westerlo. Het verkeer zal beurtelings verlopen met tijdelijke verkeerslichten (doorgang blijft mogelijk). Wie de omleidingsroute via de Nijverheidsstraat volgt, houdt hier de komende 2 weken dus best rekening mee.

Het verkeer zal vanaf 29 november gedurende een 2-tal weken beurtelings verlopen met tijdelijke verkeerslichten.

Verloop en timing werken Nijverheidsstraat

Woensdag 29 november wordt langs één zijde van de Nijverheidsstraat het beton uitgebroken, donderdag volgt dan de aanleg van de fundering en vrijdag wordt de sneldrogende beton gestort. Zaterdag en zondag moet het beton nog uitharden om voldoende sterk te worden.

Vanaf maandag 4 december is de andere weghelft van de Nijverheidsstraat aan de beurt. De werken zullen in dezelfde volgorde als de andere zijde verlopen. Wanneer alles vlot verloopt, zijn de werken in de Nijverheidsstraat tegen het weekend van 9 december klaar. Hou er wel rekening mee dat de werken door slecht weer vertraging kunnen oplopen.

Bezoek website over werken

Neem zeker ook eens een kijkje op www.slimdoorolen.be of op www.slimdoorgeel.be voor de laatste stand van zaken, meer projectinfo, contactgegevens, de timing...

Vragen over dit project?

Met vragen over de riolerings- en wegenwerken kan je alle werkdagen tussen 8.00 uur en 19.00 uur terecht bij het contactcenter van Aquafin op het nummer 03 450 45 45 of via contact@aquafin.be.
 

Nieuwsoverzicht
Werken Nijverheidsstraat Westerlo

Deel deze pagina

LCP