Gemeente Olen
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Vraag een plaat aan bij Radio Gladio en steun het Duchenne Parent Project

30 november ’17 (do)
Tijdens de kerstmarkt van O.-L.-V.-Olen op 9 december gaat Gladiolen opnieuw op verzoek met Radio Gladio. Je kan een plaatje aanvragen voor iemand die je een warm hart toedraagt.

Iedereen die een plaatje aanvraagt, doet hiervoor een vrije gift. Gladiolen schenkt de totale opbrengst van Radio Gladio aan Music For Life, meer bepaald aan het Duchenne Parent Project.

Sander Stappaerts, een grote fan van het Gladiolenfestival, lijdt aan de voorlopig ongeneeslijke spierziekte Duchenne. Dit jaar hebben Cindy en Stief, de ouders van Sander, samen met familie en symphatisanten voor de vijfde keer Sander’s ontbijt georganiseerd, een evenement met jaarlijks 1600 bezoekers, waardoor reeds een zeer groot bedrag aan Duchenne Parent Project België en het Rondue Fonds kon worden doorgestort.

Maar het kan natuurlijk altijd beter. Daarom wil Gladiolen hen helpen. Met de fondsen die worden ingezameld worden wetenschappelijke onderzoekprogramma’s gesteund én willen ze een rol spelen in het overleg tussen ouders, overheid en bedrijven betreffende de ziekte.

Tijdens de KWB-kerstmarkt van Olen op 9 december gaat men opnieuw op verzoek in de gezellige caravan van Radio Gladio. Ook Geel FM zal die avond integraal opnemen in hun zendtijd. Een plaatje aanvragen kan ter plaatse op het plein in Boekel, op zaterdag 9 december, van 16.00 uur tot 23.00 uur. Deze actie is geregistreerd bij De Warmste Week.

Meer info: Kristof Geens, kristof@gladiolen.be

 

 

Nieuwsoverzicht
Radio Gladio

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Vrije Tijd

LCP