Gemeente Olen
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Huifkar- en wandelroutes van de kerststallentocht beschikbaar

05 december ’18 (wo)
De Olenaars zetten hun beste beentje voor om van deze eindejaarsperiode een magisch moment te maken. Zo kan je zaterdag 15 december de kerstsfeer opsnuiven tijdens de grote kerststallentocht. Bezoek de mooie en gezellige kerststallen te voet, per fiets of met de huifkar.

Er staan in totaal maar liefst achttien kerststallen in Olen. Daarom kan je zaterdag kiezen uit meerdere routes die je langs de verschillende kerststallen brengen. 

 

Download of print je routeplan hier

De folder van de kerststallentocht met een overzicht van de verschillende kerststallen en de mogelijke wandellussen kan je aan de linkerkant van deze pagina downloaden. Er rijden die avond ook twee huifkarren. De ene huifkar vertrekt aan de kerk in O.-L.-V.-Olen. De andere huifkar vertrekt aan de kerk van St.-Jozef-Olen. Beide huifkarren stoppen in de Stationsstraat waar je kan overstappen. De exacte dienstregeling kan je downloaden en hangt ook uit in elke kerststal.

 

Praktisch

  • Je kan de tocht starten aan elke kerststal vanaf 18.00 uur. Het einde is gepland rond 23.00 uur.
  • Draag best een fluovestje en breng een zaklamp mee.
  • De wandelroutes zijn bewegwijzerd.
  • Als je minstens drie kerststallen bezoekt, maak je kans op een mooie prijs. Kinderen kunnen een cadeaupakket winnen als ze minstens twee kerststallen bezoeken. Vraag je deelnamekaart bij de kerststal waar je start.

NIEUW: Fotowedstrijd

Stuur je meest sfeervolle foto van de kerststallentocht naar vrije.tijd@olen.be  of zet deze op Instagram met #oleninbeeld en maak kans op een waardebon.

Nieuwsoverzicht
LCP