Gemeente Olen
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Provincie verleent omgevingsvergunning voor fietsostrade

10 januari ’18 (wo)
De deputatie heeft in december een omgevingsvergunning verleend voor de bouw van de fietsostrade Herentals-Balen langs spoorlijn 15. De beslissing ligt ter inzage bij Mens en Ruimte van 10 januari tot en met 8 februari 2018.

Tussen Herentals en Olen gaat het om een traject tussen het station van Herentals en Meirenstraat in Olen. Het traject volgt grotendeels spoorlijn 15 en is onderverdeeld in 4 deeltrajecten. De provincie verleende de vergunning voor het volledige deelproject 1 en 2 en voor deelproject 3 van Sint-Jobstraat tot Handboogstraat in Herentals. De vergunning werd geweigerd voor het onderdeel van het weggedeelte waarvoor een afschaffing van de buurtwegen vereist is, met name het deelproject 3 van Handboogstraat in Herentals tot Doffen in Olen en het volledige deelproject 4 in Olen.

De beslissing hierover ligt ter inzage bij Mens en Ruimte, Boekel 7 in Olen van 10 januari tot en met 8 februari 2018.

Met de aanleg van de fietsostrade investeert de provincie Antwerpen sterk in het fietsbeleid voor de Kempen. De fietsostrade is een bovenlokale fietsroute die je met de fiets snel, comfortabel en veilig een grotere afstand doet afleggen. De lokale fietspaden die de fietsostrade kruisen, zorgen voor de aansluitingen naar bedrijven, scholen en dorpskernen. De fietsostrade is daardoor ideaal om met de fiets naar je werk, je school of de winkel te rijden. Je vindt er meer informatie over op www.antwerpenfietsprovincie.be

 

 

Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Mens en Ruimte

adres
tel.
014 27 95 08
e-mail
mens.ruimte@olen.be
Open vandaag: 9.00 - 12.00 uur
Overzicht medewerkers
LCP