Gemeente Olen
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Olensteenweg krijgt betonverharding

08 maart ’18 (do)
Sinds midden januari worden er herstellingswerken uitgevoerd aan de riolering en het wegdek aan het kruispunt Olensteenweg/Heidestraat in Lichtaart. Bij gunstige weersomstandigheden start de aannemer vrijdag 9 maart met het plaatsen van beton.

In afwachting van de definitieve herstelling, werden eerst de grachten geruimd zodat de afwatering van de droogzuiging in de toekomst goed kan verlopen. Omwille van de verkeersveiligheid aan het kruispunt tijdens de werken, werd reeds op 16 januari de Heidestraat afgesloten voor verkeer.

Op 5 februari werd de Olensteenweg afgesloten voor al het doorgaand verkeer. De inbuizingen werden vervangen en enkele nieuwe betonvakken worden aangelegd. Waar de afsluiting van de Olensteenweg normaal een tweetal weken zou duren, werd deze verlengd omwille van het vriesweer. 

Als de weersomstandigheden het toelaten (d.w.z. geen al te grote stortbuiten) wordt in één rijweghelft van de Olensteenweg vrijdag 9 maart beton geplaatst en eventueel ook in het fietspad. Maandag 12 maart is dan de andere weghelft aan de beurt. Vervolgens kan midden volgende week de Olensteenweg terug opengesteld worden voor doorgaand verkeerd.

 

Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Mens en Ruimte

LCP