Gemeente Olen
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Draag compost op handen

26 maart ’19 (di)
Op 1 april start de Vlaco compostactie ‘Ik draag Vlaco-compost op handen!’. Koop je in april een zak Vlaco-compost op het recyclagepark, dan krijg je een paar tuinhandschoenen cadeau (zo lang de voorraad strekt).

Doel van deze actie is de verkoop van zakken compost op de recyclageparken te stimuleren en compost met al zijn eigenschappen op een leuke manier in de kijker te zetten.

De lente is het ideale moment om je tuin te verwennen met een extra vitaminekuur. Compost brengt meer structuur in de bodem waardoor plantenwortels en bloembollen gemakkelijker zuurstof, vocht en voedsel vinden. Zo zijn ze beter bestand tegen ziektes en wateroverlast. Strooi fijne compost op je gazon en leg een flinke laag tussen de bloemen en planten. Ook het mengen van compost in de plantenbakken is een heuse weldaad. Zo ben je aankomende zomer zeker van een stralend gezonde tuin en weelderig bloeiende bloemenperken.

Kies voor Vlaco-compost als duurzame bodemverbeteraar, zorgvuldig gerecycleerd uit organisch materiaal. Je sluit de biologische kringloop en je kiest voor een lokaal product.

Nieuwsoverzicht
koop een zak vlaco-compost en krijg tuinhandschoenen cadeau

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Mens en Ruimte

adres
tel.
014 27 95 08
e-mail
mens.ruimte@olen.be
Open vandaag: 9.00 - 12.00 uur & 13.00 - 16.00 uur
Overzicht medewerkers
LCP