Gemeente Olen
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Fototentoonstelling ‘allemaal beestjes’ van Domien Dauwen

01 april ’18 (zo)
Met de fototentoonstelling ‘Allemaal beestjes’ neemt Domien Dauwen je mee op reis naar de vele landen waar hij is geweest. Hij laat je kennismaken met het prachtige dierenrijk uit alle hoeken van de wereld.Nog tot eind mei tijdens de openingsuren in de raadzaal van het gemeentehuis.

Wie is Domien Dauwen?

Domien Dauwen, in de omgeving ook wel bekend als Dokus Dauwen, werd in 1939 geboren in Wiekevorst. Deze 79-jarige kranige gepensioneerde vloerenlegger woont in Noorderwijk en is lid van de fotoclub Fodiac Oevel. Al sinds zijn jeugd is hij gepassioneerd door fotografie. Op 17-jarige leeftijd fotografeerde hij al in zwartwit met het legendarische fototoestel ‘Gevabox’.


Domien is een echte autodidact. Hij heeft geen bepaalde specialiteit en verdiept zich in alle onderwerpen. Gedurende zijn leven is zijn interesse in en passie voor fotografie alleen maar toegenomen. Ook vandaag reist hij nog de wereld rond op zoek naar de mooiste plekjes op aarde om er unieke foto’s van te maken. Dat Dokus een gewaardeerd fotograaf is, bewijzen de vele internationale prijzen die hij heeft behaald, waaronder zelfs een gouden medaille.

Nieuwsoverzicht
tentoonstelling Domien Dauwen

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Vrije Tijd

LCP