Gemeente Olen
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Schlagerfestival ‘Daar bij die molen’ met Corry Konings

25 juni ’18 (ma)
Op vrijdag 6 juli is dé zangeres van het Nederlandstalige levenslied, Corry Konings, te gast in Olen tijdens ‘Daar bij die molen’, het bekendste schlagerfestival van de streek.

Onder de hoede van producer Pierre Kartner, ook wel bekend als vader Abraham, scoorde zij in 1971 de enorme hit ‘Huilen is voor jou te laat’ met haar groep De Rekels. Ook als soloartieste blijft ze onverminderd populair en scoort ze hits met ‘Ik krijg een heel apart gevoel van binnen’ en ‘Adios amor’.

En er is nog meer ambiancemuziek te horen tijdens ‘Daar bij die molen’. Om 19.00 uur zet het beroemde BV-koppel Sasha & Davy de feestavond in met een mix van eigen nummers en covers. Zij worden gevolgd door Micha Marah, vooral bekend van liedjes als ‘Tamboerke’ en ‘Ik ben zeventien’, die de laatste jaren weer volop aan het optreden is. Om 21.00 uur maakt feestbeest Sam Gooris met zijn ‘Basketsloefkes’ zijn opwachting aan de molen. De avond wordt afgesloten met Ronny Lee, de zanger-imitator die bekend werd met zijn optreden in de VTM’s Soundmixshow. Met covers van de grootste hits van o.a. Marco Borsato, André Hazes, Will Tura, Jan Smit, Willy Sommers en Clouseau houdt hij het feest helemaal op gang.

 

Praktisch:

 • Op vrijdag 6 juli 2018
 • Start optredens om 19.00 uur, deuren open om 18.00 uur
 • Terrein van de Buulmolen, Industrielaan z/n

Tickets:

 • Vrijdag: voorverkoop 6 euro, kassa: 8 euro.
 • Combiticket met zaterdag: 12 euro (enkel in voorverkoop).
 • Reserveer hier je tickets online: voor vrijdag of voor een combiticket.
 • Tickets zijn eveneens te verkrijgen aan het onthaal van het gemeentehuis en bij Vrije Tijd.
   
   
Nieuwsoverzicht
Daar bij die molen 2017

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Vrije Tijd

LCP