Gemeente Olen
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Laat je fiets gratis labelen op woensdag 20 juni

15 juni ’18 (vr)
Op woensdag 20 juni kan je tussen 9.00 en 15.30 uur je fiets gratis laten labelen aan het station van Olen. Je rijksregisternummer wordt niet meer in het fietskader gegraveerd, maar met een onverwijderbaar label op de fiets gekleefd.

Aangezien dit nummer uniek is voor iedereen, kunnen zo verloren of gestolen fietsen het gemakkelijkst teruggevonden worden. Je hebt tijdens het labelen ook de mogelijkheid om je fiets te laten controleren. Specifieke aandacht gaat uit naar de fietsonderdelen die een invloed hebben op de veiligheid: de reflectoren, de verlichting, de bel en de remmen. 

Wil je graag je fiets laten labelen op woensdag 20 juni? Schrijf je dan snel in via het webformulier ‘inschrijving fietslabeldag op 20 juni 2018’ of stuur een mailtje naar mens.ruimte@olen.be met vermelding van je naam, adres, rijksregisternummer, soort fiets (keuze: dames, heren, jongens of meisjes), de kleur en het merk van je fiets. Zo kunnen de medewerkers van De Sprong jouw label al voorbereiden en je snel verder helpen. Weet je nog niet zeker of je op 20 juni kan langskomen, geen probleem. Ook de dag zelf kan je nog een beslissing nemen. Inschrijven is niet verplicht, het vergemakkelijkt wél de werking voor de mensen van De Sprong.

Ben je belet op 20 juni? Dan heb je nog een extra kans om je fiets te laten labelen op woensdag 19 september. Iedereen is welkom!

Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

Openingsuren & contact

Mens en Ruimte

adres
tel.
014 27 95 08
e-mail
mens.ruimte@olen.be
Open vandaag: 9.00 - 12.00 uur & 17.30 - 20.00 uur
Overzicht medewerkers
LCP